Közületi higiéniai papír termékek gyártásának technológiai és kapacitás fejlesztése a BOKK-net Kft-nél

A pályázathoz kapcsolódó legfontosabb fejlesztések:
V-hajtogatógép beruházás, Daraboló- és csomagológép fejlesztés, ISO rendszerek bevezetése, raktárbővítés

Projekt leírás:
Magyarországon a BOKK-net Kft. rendelkezik a legkorszerűbb Z hajtogatású Interfold gépsorral. A megnövekedett piaci igények, illetve az export piacok bővülése új gép beruházását indokolta. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv GOP-2.1.1.-/B-2007 Komplex vállalati technológia fejlesztés kis- és középvállalkozások számára kiírt pályázaton elnyert támogatás révén cégünk gép-, raktár-, minőségbiztosítási-fejlesztést hajtott ill. hajt végre.
Az 1 pályás, 130 cm szélesség feldolgozására képes Z-hajtogató gépsor üzembeállítása megnövelte a cég kapacitását. A tekercses termékek előállítását végző gyártósort kiegészítettük PLC vezérlésű körszeletelő berendezéssel, valamint egy szintén PLC vezérlésű, automata csomagológéppel. A fejlesztés következtében nőtt a gyártás hatékonysága, valamint a környezetbarát csomagolóanyag alkalmazásával csökkentjük a környezeti terhelést. A korszerűsítéseknek köszönhetően a gyártáshoz szükséges alapanyagok és késztermékek volumene megnőtt, melyet már az új raktár helyiségben tudunk tárolni (900 m2). Az ISO 9001 illetve ISO 14001 minőség- illetve környezetirányítási szabványok bevezetése nyomán nemcsak vevőinket tudjuk magasabb színvonalon kiszolgálni, hanem a kor követelményeinek megfelelően a környezetvédelmi, fenntarthatósági elvárásokat is teljesíteni tudjuk.

Kedvezményezett:
BOKK-net Mérnöki és Kereskedelmi Kft 2509 Esztergom-Kertváros, Retek utca 1.

Az Európai Unió, és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 49.911.000 Ft.

Már szerződéssel is alátámasztott pályázatunk adatai:
GOP-2.2.1-09/1-2010/1-2010-0445 "sERPa rendszer bevezetése a BOKK-net Kft-nél"

Projekt leírása:
sERPa 3.0 vállalat- és termelésirányítási rendszer bevezetése, informatikai rendszer fejlesztése: szerver és terminálgépek cseréje, korszerű irodai szoftverek bevezetése
Kedvezményezett neve: BOKK-net Kft
Elérhetősége: 2509 Esztergom-Kertváros, Retek utca 1. t: 33-428-128 f: 33-428-130
Közreműködő szervezet: MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt

Kedvezményezett:
BOKK-net Mérnöki és Kereskedelmi Kft 2509 Esztergom-Kertváros, Retek utca 1.