I

Vissza a főoldalra

ISO rendszerek

A Lucart Kft. (Bokk Paper Kft.) fő tevékenységei: Higiéniai papírtermékek gyártása és nagykereskedelme.

A társaság vállalatirányítási rendszerét az MSZ EN ISO 9001:2009 és az MSZ EN ISO 14001:2005 szabványokban foglaltak és a vonatkozó, hatályos magyar jogszabályok figyelembevételével alakította ki és a két vállalatirányítási rendszert szoros összhangban, integráltan működteti.

Cégünk tudatában van annak, hogy tevékenységeink környezeti hatása nem jelentős, ennek ellenére a környezettudatos gondolkodás és működés a társaság alapfilozófiájának egyik fontos eleme. Termékválasztékunkat a mai kor elvárásainak megfelelően a gazdaságosság és költséghatékonyság szempontjait szem előtt tartva, a környezettudatosságot is figyelembe véve alakítottuk ki.

A tanúsítványok megtekinthetők és letölthetők:

MSZ EN ISO 9001:2009 és MSZ EN ISO 14001:2005

Célunk, hogy nemzetközi színvonalú alternatívát tudjunk biztosítani, így egyre több helyen a Lucart és BOKK Paper termékek jelentsék a megoldást a mindennapi mosdóhigiéniában ipari és háztartási területen egyaránt.
Munkánk során a fő hangsúlyt a következő értékekre helyezzük: szakmai felkészültség, dinamizmus, megbízhatóság, alkalmazkodóképesség. Filozófiánkat oktatások keretén belül rendszeresen ismertetjük dolgozóinkkal, így munkatársaink a saját területükön a fenti célkitűzéseknek megfelelően tevékenykednek. Termékeink értékesítése országos márkakereskedői hálózatunkon keresztül történik, amely biztosítja a felhasználói igények egyénre szabott, szakszerű és pontos kiszolgálását.

A Lucart Kft. ügyvezetése a következő alapértékeket fogalmazta meg:

  • Vevőink elégedettségének fokozása;
  • A piaci igények változásainak figyelemmel kísérése a gyors reagálás érdekében;
  • Működésünk fejlesztése minőségi és környezeti célok kitűzésével és folyamatos értékelésével;
  • Környezetszennyezés megelőzése és környezeti kibocsátásaink folyamatos csökkentése érdekében környezeti célokat és előirányzatokat határozunk meg, melyeket környezeti programok keretében valósítunk meg folyamatos nyomon követés mellett.
  • Munkánkat kézben tartott és dokumentált folyamatok révén, objektíven mérhető paraméterek figyelembevételével végezzük.
  • Tevékenységünkre vonatkozó törvényeket, jogszabályokat, határozatokat és szabványi előírásokat, valamint a belső szabályozásokat betartjuk;
  • Munkatársaink számára igyekszünk olyan munkakörnyezetet teremteni, ahol képességeiket teljes mértékben hasznosíthatják. A minőségi munkavégzés anyagi és erkölcsi elismeréssel jár együtt;
  • Beszállítóink és alvállalkozóink kiválasztásakor kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az általunk és megrendelőink által támasztott minőség- és környezetirányítási követelményeknek a lehető legnagyobb mértékben megfeleljenek.

 

Fenti alapértékeinket és céljainkat tudatos vezetéssel, elkötelezett, képzett dolgozók és hatékony eszközök segítségével, megfelelő üzemi- és szabályozott termelési folyamatok alkalmazásával érjük el.